Pazartesi, Ocak 11, 2010

Yıkılmadım, hamaktayım..




  • "Şimdi belki mutlusundur diye ödüm kopuyor; bana acı acı hatıran lazım" diyor Feridun abi. Onun derdi de Asuman. Bırakıp gitti abimizi, her yazısında sitem eder Asuman'a; "kol kırılır yen içinde kalır, kalp kırılır sen içinde kalırsın; seviyorum Asuman..." Üzülüyorum.
  • Ben son bayramda Mozaik Pasta yapmıştım ya, bu aralar yine bir yemek yapma hevesi geldi oturdu içime. Bandırma'ya gittiğimde yengemin kardeşi pizza yaptı. Çok beğendim, çok hoşuma gitti ve "ben de yaparım" dedim. "Yap da yiyelim" dediler. Boş bir vakitte pizza yapılacak. Dışarıda neredeyse her gün yiyiyoruz, bıktım artık pizza'dan ama hamuru ve malzemeleri bana ait bir pizza'yı da zevkle yerim be! Önlüğümü ve kepimi de takarım, Dardy Usta'nın pizzası..Pehh.
  • Canan Tan'ın Piraye'sini bitirdim geçen hafta. Geçen sene okumaya başlamıştım aslında ama daha kitabın başında yarım bırakmıştım. Çünkü bir önce okuduğum Yüreğim Seni Çok Sevdi ile benzer bir hikaye gibi geldi başlarda ve bu da sıktı, araya vereyim biraz demiştim. Geçenlerde tekrar gözüme takıldı ve 1 haftada falan bitirdim. Geçen sene okusaydım sonu etkilemezdi bu kadar beni ama bu sene etkiledi.
  • Şimdi de Khaled Hosseini'nin Uçurtma Avcısı'nı okuyorum. Filmi de yapılmış yeni öğrendim, kitap bittikten sonra izleyeceğim.
  • Twitter'ı anlayamamış, çözememiş ve aktif kullanamayan biri olaraktan tek amacım Erdil Yaşaroğlu, Selçuk Erdem gibi karikatüristlerin eğlenceli twitlerini, Feridun Düzağaç, Yekta Kopan gibi sanatçıların her biri birbirinden değerli ve anlamlı twitlerini okumak oluyor. Güzel ama..
  • Dün kuzenimle PlayStation oynamaya gittik yeni açılan bir mekan'a. Mekan çok güzel, sade, şık falan ama işleteni daha güzel. Yaşlı bir teyzecik. Boş vaktinde örgü örüyor orada, pek de hoşsohbet biri. Ps oynayamaya gidiyoruz diye surat yapan Deniz bacım ve Gamze bile sıkılmadılar teyzeyle, samimi oluvermişler hemen. Teyze gençliğini anlatmış falan. Recep İvedik'in annesi gibi bir teyze valla..
  • Başlık Feridun abi'nin bir twit'i ayrıca..
  • Cap ou pas cap?

0 yorum:

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP