Pazartesi, Nisan 20, 2009

İlk Mim İlk Heyecan

Sevgili H.Y. Ergün tarafından mimlenmişim. Blog yazmaya başlayalı çok fazla bir süre olmadı, aksine henüz çok başındayım bu yolun ve acemisiyim elbette. Blog yazmak istememdeki amaç da tamamen kafamı boşaltmak, ve derdimi, kederimi, sevincimi, neşemi tıpkı bir dost'a anlatır gibi buraya dökmek ve rahatlamak. Blog yazmanın güzel yanlarından biri sanırsam, bir dost'a anlatır gibi yazdıklarınız bir çok dost'a ulaşıyor ve içlerinizden sesinize ses olanlar çıkıyor, yorumlarıyla eşlik ediyorlar size.

Neyse, mim'in konusu "Ben, bu köşeyi severim."

Biraz düşününce aklıma ilk gelen ve en belirgin köşe sevdam, evde oturma odası'ndaki köşemdir. Televizyon izleyen biri değilimdir. İzliyorsam da ya maç vardır ya da beğenerek izlediğim bir iki program. Oturma grubuyla pek aram yok, oldukça rahat olmalarına rağmen. Televizyon'un önünde, üç tane yan yana sıralanmış sandalyedir benim köşem. Bir misafir falan yoksa evde, uzanarak izlemeyi severim TV'yi ve bu sandalyelerin üzerine uzanırım. Nedense daha bir rahat ediyorum orada. İşin sırrı sandalyelerde mi, TV'ye olan yakınlıkta mı yoksa bulunduğu yerde mi bilmiyorum ama evde en sevdiğim köşelerden biridir o köşe.

Kendi odamda ise formalarımın, atkılarımın asılı bulunduğu duvar çok özel bir köşedir benim için.

Bunlar dışında aklıma gelen de yok, çünkü hani otobüslerde falan da pencere kenarıdır koridordur pek farketmez benim için. O tür takıntılarım yok, sandalyelerim ve duvarım yetiyor bana. Seviyorum onları (:

Şimdi bu mim'i paslamak gerekiyormuş, daha henüz çaylak olan biri için zor bir durum aslında. Ama blog'umu takip eden bloggerlardan biri olan ve blogunu da ilgiyle takip ettiğim cesetizleri♀ 'ne paslayayım. Mimle tanışmamı sağlayan H.Y. Ergün 'e de teşekkürlerimi sunayım bir kez daha.

0 yorum:

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP