Pazar, Mart 01, 2009

Sonunda..

uzun zamandır bir blog sevdası içerisindeydim lakin bir türlü fırsat bulamadım. çoğu kez vakitsizlikten dolayı olmadı bu, tabi çoğu kez de üşengeçlikten dolayı. huyum kurusun ki, koca bir gün aç kalmayı göze alacak kadar üşengecimdir. odamdan çıkıp mutfağa gitmek zor gelir. neyse, bak üşengeçlik hallerimi yazarken bile üşendim. böyle işte, bugüne kısmetmiş bloguma ilk yazımı yazmak. bir de en karasından tema buldum, düzenleyemedim gerçi beceremedim pek ama olsun düzenleriz zamanla değil mi?

şimdi efendim, tanıyan bilir. okumayı severim, yazmayı da severim. beceremem belki ama severim. o yüzden, zaman zaman abuk sabuk yazılar okuyabilirsiniz, sıkılabilirsiniz. kusura bakmayınız, şimdiden anlaşalım. bu blog, yazmış olmanın ve dolayısıyla içini dökmüş olmanın getireceği rahatlamanın tadını almak amacıyla oluşturuldu. arada ufak tefek mesajlar da veririz elbette (:

bu ilk yazıyı gayet güzel, keyifli ve umutlu bir halet-i ruhiye içinde yazmak da hoş benim için. her ne kadar bugün erken kalkıp, kordon yürüyüşü yapma fikrimi gerçekleştiremesem de iyi bir pazar günü bugün. daha gecesinde iyi başladı çünkü (:

0 yorum:

  © Blogger templates Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP